Meisjes Leren jassen

Meisjes leren jassen zijn hét kledingstuk om elke outfit een fashion boost te geven. Van verschillende kleuren tot exemplaren met fun details: een leren jas is onmisbaar en kan op elk moment van het jaar gedragen worden. Laat jouw stoere meid shinen in een leren jas van CoolCat!

Filter

Opvallen met leren meisjes jassen

Zoekt jouw little girl nog een stoere jas om haar kledingkast compleet te maken? In de leren meisjes jassen collectie van CoolCat is er voor elke meid een bijpassende leren jas. Van leren jassen in verschillende felle kleuren tot aan exemplaren met fun details en een tekstopdruk. Wil jouw kleine meid opvallen tijdens de eerste schooldag? Kies dan een felgekleurde leren jas met ritsdetails en speelse badges. Zo is jouw dochter hét prinsesje van de klas. Leren jassen geven elke outfit een stoere touch. Laat jouw kleine meid haar stoere kant uiten met de collectie van CoolCat.

Combineren doe je zo

Een leren jas is op verschillende manieren te dragen. Kijk naar de persoonlijke stijl van jouw dochter en vind een bijpassende leren jas. Maak jouw dochter een happy girl met leren jassen in verschillende soorten, kleuren en prints. Ga mee met de mode en combineer een felgekleurde, vrolijke leren jas met een stoer T-shirt met tekstopdruk. Combineer dit met een biker jeans en een paar stoere sneakers. Staat er een familie-etentje op de planning? Maak de jas classy door het te combineren met een blouse en een flared legging. Met een leren jas kan je als meisje alle kanten op. Laat jouw dochter kiezen uit leren jassen met biker details, ritsdetails en badges. Let her pick her fave!

Stoere leren jassen van CoolCat

Zorg ervoor dat jouw girl een fashionable princess is met de meisjes leren jassen uit de CoolCat collectie. Girls hebben voor elke gelegenheid een goede jas nodig. Leren jassen zijn essentiële items die nooit uit de mode zullen gaan. CoolCat weet wat hot is op het schoolplein en zorgt ervoor dat jouw dochter er elk seizoen modieus uitziet. De redenen waarom je voor leren jassen voor jouw dochter bij CoolCat aan het juiste adres bent:

  • CoolCat heeft leren jassen die jouw dochter het hele jaar door kan dragen
  • Er zijn verschillende soorten, kleuren en diverse fun prints in de collectie
  • De meisjes leren jassen zijn van goede kwaliteit