Meisjes Broeken

Meisjesbroeken zijn vast en zeker het meest gedragen kledingitem. Meestal draag je een broek net een dag langer dan een shirt, en daarom is het nog leuker om volop te combineren!

Filter


Dagelijks

Veel meiden zullen dagelijks een jeans dragen, maar een gewone broek kan net zo leuk zijn. Bij CoolCat vind je een super groot assortiment voor meisjes. Zo zijn er een hoop effen items, met bijvoorbeeld leuke details om de knieën of een bijzondere print. Veertjes, bloemetjes en stippen zijn allemaal prints die je hier tegenkomt. Daarnaast kun je ook nog verschillende lengtes in broeken vinden voor meisjes. Naast de bekende shorts, heeft CoolCat ook styles die bijvoorbeeld tot de kuit vallen of een driekwart lengte hebben.

Prints

Kies je ervoor om een broek met een drukke print te dragen, dan is het slim om de bovenkant basic te houden. Ga voor een effen shirtje of een shirt met een kleur en weinig opdruk. Een effen broek is juist weer leuk om te combineren met felle prints. Let wel even op de kleurcombinaties die je maakt. Of je nu gaat voor ballerina’s, laarsjes, slippers of sneakers: onder een broek kun je alles aantrekken. Ook qua tops kun je alle kanten op. Of je nu een croptop, longsleeve of T-shirt uit de kast trekt, zo lang de kleuren goed matchen kan het goed gecombineerd worden.

Bikerpatches

De broeken met bikerpatches op de knieën zijn helemaal hip op dit moment. Een gekarteld randje, extra stiksels of de knie of zelfs gaten geven een eigentijdse look. Voor meisjes zijn drukke prints natuurlijk ook altijd een goed idee. Een roze broek met stippen staat bijvoorbeeld super leuk met een leuke hoed en wit T-shirt.

Nooit genoeg

Meisjes hebben nooit genoeg kleding. Kies voor de verandering eens voor een item met een felle print voor een frisse look. Kies meisjesbroeken met een felle print omdat:
  • Het een keer wat anders is
  • Valt lekker op
  • Leuk om te combineren