Meisjes Tuinbroeken

Meisjes tuinbroeken zijn super fun om te dragen! Dit item maakt jouw outfit instant fashionable en compleet. Durf jij deze opvallende trend aan?

Filter


Jeans materiaal

Een tuinbroek is een broek die meestal is gemaakt van jeansstof. De broek loopt door over de borst en met bandjes over de rug naar achteren. Het is een broek die niet afzakt, altijd handig! Er zijn korte en langere exemplaren dus je kunt altijd iets kiezen dat bij jouw style past.

Super hip met een crop top

Een tuinbroek is echt niet alleen voor op het platteland. Het is juist super hip om te dragen nu! In de zomer staat een crop top heel leuk op dit kledingstuk. Dat geeft een lekker luchtig effect aan de wat zwaardere stof. Ook een fel geprint T-shirt staat goed in combinatie met je nieuwe favoriete fashion. Trek er slippers of juist lekker warme laarsjes bij aan en je bent ready to go.

Kleurverloop

Helemaal leuk zijn de tuinbroeken met wat kleurverloop. Zo zie je bijvoorbeeld een donkere kleur op de knieën met een lichtere kleur op de bovenbenen. Op die manier is een tuinbroek met lange pijpen niet zo massief en heb jij een complete outfit te pakken. Het geeft een fun effect, precies wat jij wilt!

Fun kledingstuk

Dit is een super leuk item waarmee je outfit in een klap klaar is. Hoe combineer je meisjes tuinbroeken?
  • Een crop top!
  • Fel geprint T-shirt
  • Laarsjes of slippers