Meisjes

Is het tijd voor nieuwe meisjes kleding? Yes! Daar word je natuurlijk blij van. Bij CoolCat is het aanbod enorm groot, dus sla snel je slag!

LET OP! In de winkels hangt meer dan op de website te zien is. Ga snel naar de winkel voor het te laat is!

Jouw selectie:
Filter

Veel keuze

Meisjes kunnen hun hart ophalen op de website van CoolCat. Er is namelijk een enorm aanbod in de leukste en hipste kleding voor meisjes. Van rokjes, jurkjes, jumpsuits tot playsuits, jeans en broeken. Online bij CoolCat vind je de mogelijkheid om in één klap een compleet nieuwe outfit uit te zoeken. CoolCat loopt graag mee met de trends. Trendspotters kijken veel naar wat er te zien is on the streets en halen daar hun inspiratie uit. Zo weet je zeker dat de kleding van jouw dochter helemaal fun is en past bij wat er op dit moment gedragen wordt.

Oneindig veel outfits

Jonge dametjes kunnen nogal eens selectief zijn in wat ze aan willen trekken. Dat mag ook! Daarom biedt CoolCat online genoeg outfits voor meisjes om altijd iets te vinden wat bij hen past. Is jouw dochter gek op teksten en woordgrappen? CoolCat ook! Laat door een tekst op haar shirt zien wat zij tof vindt. Vrolijke kleuren, toffe effecten en edgy fits zijn ook zeker kenmerkend voor de kleren van CoolCat. Als meisje kun je hier zeker een geslaagde outfit vinden.

Je kunt het zo gek niet bedenken

Korte rokjes, lange rokjes, midi-rokjes: je kunt het zo gek niet bedenken of de items vind je bij CoolCat. Maar ook alle soorten tops zoals crop tops, tanktops en T-shirts vind je online. Welk seizoen het ook is, we zorgen dat er altijd genoeg aanbod is van allerlei verschillende soorten fashion items. Gekke prints, vrolijke kleurtjes en basic items maken de collectie van meisjes kleding compleet.

CoolCat weet wat er trendy is

CoolCat is hét merk voor meisjes omdat we weten wat er trendy is op het schoolplein en bij jouw sportclub! Je wilt meisjes kleding bij CoolCat shoppen om deze redenen:

  • On top of trends
  • Goede kwaliteit
  • Veel keus