Meisjes Jeans

De meisjes jeans, wie is er niet gek op? CoolCat in ieder geval wel! Kijk daarom snel welke soorten je hier allemaal kunt vinden en pick your fave! Welke fit past het best bij jouw dochter? Check de Denim Fit Guide!

Filter


Weer gezien worden

Skinny jeans zijn al jaren een trend en we verwachten dat ze nog wel even blijven. Heb jij er al een (of meerdere) in je kast liggen? Vast wel! Toch valt er nog een hoop te variëren in de standaard skinny broek. Wat dacht je van een bijzondere wassing? Kapotte knieën of gaten? Of een bijzonder kleurtje? Naast skinny jeans heb je natuurlijk ook nog high waist skinny, flared en regular jeans. Kijk snel online welke stijl het beste bij jou past.

Skinny trousers

Meisjes zijn altijd dol op skinny spijkerbroeken. Ze zitten niet alleen lekker, maar zijn ook nog eens super makkelijk te combineren. Wat dacht je van een crop top, een tanktop of een T-shirt? Weet je niet wat je aan moet? Trek gewoon een jeans uit de kast, een willekeurig shirtje en je bent klaar om de dag te beginnen.

Vriendinnen

Jeans zijn al sinds de ontdekking in 1875 niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Eerst was het nog een broek om in te werken, maar tegenwoordig draagt iedereen er een. Een spijkerbroek is ideaal om in te spelen of om naar school aan te trekken. Al je vriendinnetjes hebben er een, dat wil jij toch ook? Jeans met gaten of bijzondere wassingen geven een speels effect aan een normale jeans voor meisjes. Een witte spijkerbroek of een grijze zijn ook weer eens wat anders dan het eeuwige blauw. Koop je een spijkerbroek bij CoolCat, dan doe je nooit een miskoop.

Nooit genoeg

Spijkerbroeken heb je als meisje nooit genoeg. Je bent zo hard in de groei dat het handig is om een back up te hebben! Waarom het altijd handig is om een aantal goede meisjes jeans in huis te hebben:
  • Geschikt voor iedere gelegenheid
  • Met alles te combineren
  • Zit super lekker