Meisjes Party dresses

Voor ieder meisje is een glamorous feestjurk onmisbaar in haar kledingkast. Welke party er binnenkort ook op de planning staat, je vindt bij CoolCat online dé musthave party dresses van dit seizoen!

Filter

Glamorous feestjurken

Tijdens elk feestje kan je dochter een fashion statement maken met een feestjurkje van CoolCat. Kies bijvoorbeeld voor een strak jurkje met all-over pailletten. Fun! Je kunt ook gaan voor een iets subtielere variant, zoals een party dress met fijne glitters of metallic garen; daarmee gaat ze sowieso shinen. Maak de feestelijke outfit compleet door de jurk te combineren met cute accessoires, zoals een tas of panty. Let’s get the party started; jouw meid is er helemaal klaar voor met een feestelijk jurkje van CoolCat.

Opvallende party details

Meisjes kunnen nooit genoeg jurken hebben, daarom biedt CoolCat een groot assortiment aan de meest trendy feestjurkjes. Het zijn niet zomaar jurkjes, want deze party dresses hebben de meest coole details waarmee je dochter gezien wil worden. Magische, omkeerbare pailletten met grappige prints zorgen ervoor dat iedere feestganger jaloers zal zijn op de jurk. Doorzichtige stoffen (ook wel bekend als mesh) en statement teksten zorgen voor trendy jurken die je meid gaat rocken op een verjaardagsfeestje.

Stoere of schattige meisjes

Waar je dochter ook van houdt, bij CoolCat vind je de leukste feestjurken die bij haar persoonlijkheid passen. Stoer, schattig, rebels, sportief of grappig: bij CoolCat kan ze altijd slagen voor fun party dresses. Naast het veelzijdige assortiment zijn er nóg meer redenen om feestjurkjes voor je dochter bij CoolCat online te shoppen:

  • Shop gemakkelijk en op je eigen tempo
  • Je hebt de items razendsnel in huis
  • Of gratis afhalen in de winkel