Meisjes Leggings & Treggings

Meisjesleggings en treggings zijn superhandige items om in je garderobe te hebben. Ze geven iedere outfit een persoonlijke style en zitten gewoon heerlijk! Onmisbaar dus. Bij CoolCat vind je ze altijd in de collectie en kun je eindeloos kleding combineren.

Filter


Verschillend

Een meisjeslegging en een meisjestregging zijn twee verschillende dingen. Een legging is vaak gemaakt van wat dunner materiaal en draag je voornamelijk onder een jurkje. Een tregging is daarentegen gemaakt van wat dikker materiaal en kan bijna een broek vervangen. Wel kun je er bijvoorbeeld een wat langer vest of shirt op dragen, omdat het materiaal wat dunner is dan bij een normale broek. Leggings en treggings zitten super comfortabel. Je kunt er heerlijk de hele dag in spelen zonder dat het gaat schuren of vervelend aanvoelt.

Alles staat goed

Meisjesleggings zijn super goed te combineren met een jurkje. Het zorgt ervoor dat je outfit af is en tegelijkertijd je benen bedekt en lekker warm zijn. Een tregging kun je goed combineren met een wat langer vest, een T-shirt of een trui. Of je nu ballerina’s, laarsjes of sneakers aantrekt: dat maakt helemaal niet uit. Onder een meisjeslegging en meisjestregging staat alles goed.

Pads

Ieder seizoen doen alle kleuren meisjesleggins het goed. Het zijn van die standaarditems die je in je kast moet hebben en waar je eindeloos mee kunt variëren en combineren. Meisjestreggings vind je veelal in donkere kleuren of met leuke pads toegevoegd op de benen. Helemaal vet zijn op dit moment de opgestikte plaatjes of letters. Op die manier kun jij laten zien waar jij voor staat.

Lekker warm

Meisjesleggings en meisjestreggings zijn top om in je kast te hebben. Je kunt ze namelijk goed combineren met jurkjes, een tuniek of langere truien en vesten. De voordelen van een meisjeslegging en meisjestregging bij CoolCat:
  • Altijd de hipste designs
  • Goede kwaliteit
  • Veel keus in kleur