Meisjes Maxi rokken

Meisjes maxirokken, wat moet je je daar eigenlijk bij voorstellen? Misschien weet je niet zo goed wat het precies is. Lees snel verder en ga mee in deze fashion trend!

Filter


Je kunt alle kanten op

In de modewereld noemen ze rokken die tot de enkels vallen ook wel maxirokken. Het is echt een fashionitem dat op dit moment helemaal hip is. Maar waarom dan eigenlijk? Waarschijnlijk omdat je met een maxirok voor meisjes zoveel kanten op kunt. Je kunt namelijk voor een hoop verschillende modestijlen kiezen. Van bohemian tot hipster en van chic tot stoer!

Opvallen

Ben jij gek op meisjesrokken? Dan vind jij deze ook leuk! Een maxirok is echt een eyecatcher voor je outfit. Het is namelijk een kledingstuk dat opvalt en gezien mag worden. Je kunt kiezen voor een exemplaar dat helemaal effen is, maar ook een tof design en vette prints vind je bij CoolCat. Een croptop is het ideale bovenstuk om te dragen op jouw nieuwste favoriete item. Dat komt omdat je op die manier een onderbreking in de lijnen aanbrengt. Je outfit ziet er dan minder massief en veel speelser uit!

Show your legs

Gelukkig bestaan er panty’s, leggings en treggings! Want door deze items kun jij jouw favoriete maxirok voor meisjes het gehele jaar dragen. Natuurlijk is het ook super geschikt voor de heetste dagen van het jaar. Op deze manier zijn je benen bedekt, maar heb je wel het luchtige van een rok. Je vindt bij CoolCat maxirokken op een lengte, maar ook exemplaren die asymmetrisch zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hoge split? Een langere kant achter en een korte kant voor? Of een cut out piece? Blader eens rond op de website van CoolCat en vind jouw perfecte nieuwe kledingstuk.

Statement!

Dit meisjeskledingstuk is een echt statement item dat meteen jouw stijl showt. Wat voor een meisjes maxirokken vind je allemaal bij CoolCat?
  • Gelijke lengte of juist asymmetrisch
  • Hoge of lage split
  • Cut out piece