Meisjes Midi rokken

Wat moet je je voorstellen bij meisjes midi rokken? Eigenlijk heel simpel: een rok die niet tot de enkels valt en ook niet tot de knie, maar net daar tussenin. Shop hier super snel en gemakkelijk jouw exemplaar!

Filter


Precies er tussenin

Heb je je wel eens afgevraagd wat je vriendin voor een soort rok droeg? Grote kans dat het een midi rok was. Dat is een rok die óf tot op de kuiten valt óf voor kort en achter lang is. Dit fashion item is super handig voor die dagen dat je twijfelt. Je wilt wel een rokje aan, maar eigenlijk is het wat fris voor een kort rokje. Een midi rok geeft toch de uitstraling van een rok, maar is net wat langer dan normaal. Bij CoolCat vind je genoeg fashion in allerlei verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een effen skirt en spice je outfit op met te gekke accessoires. Een gekke panty, een stoere ketting en een hippe tanktop maken je look in een keer compleet.

Combineren

Een midi rok is super leuk te combineren met sneakers. Ga bijvoorbeeld voor witte schoenen om je outfit een zomerse feeling te geven. Draag er een croptop op om je outfit compleet te maken. Is het wat kouder weer? Ga dan voor laarsjes, een T-shirt en een lekker vest.

Asymmetrisch

Een midi rok is helemaal hip op het moment. Ga jij voor een asymmetrisch effect, oftewel een rok die voor kort is of achter lang? Of rock jij de look in een skirt die tot je kuiten komt? Welk model jij ook kiest, met een rokje van CoolCat voor meisjes is jouw outfit zeker geslaagd.

Twijfelmoment opgelost

Dit kledingstuk is perfect op het moment dat jij niet goed weet wat jij aan moet. Het zit namelijk tussen een lange en korte rok in. Twijfelmoment opgelost! Meisjes midi rokken zijn handig omdat:
  • Niet lang en niet kort
  • Super hip
  • Handig te combineren
  • Bijzondere outfit