Meisjes Sweaters

Met een meisjessweater kun je natuurlijk alle kanten op. Deze heerlijke truien zijn van dikke stof gemaakt en hebben een stevige kwaliteit. Super fijn voor na het sporten of op een lazy day!

Jouw selectie:
Filter


Super tof

Een lekkere dikke trui gemaakt van goede kwaliteit, dat is een sweater. Dat klinkt al snel heel suf, maar dat is het absoluut niet. De kledingstukken van CoolCat zijn namelijk allemaal super tof bedrukt. De designers zorgen voor fun prints en een stoere afwerking. Wanneer jij een meisjessweater draagt blijf je lekker warm en zie je er ook nog eens mega trendy uit.

Fun outfit

Een sweater draag je bij uitstek op een jeans of broek. Maar wil jij eens voor een fun outfit gaan? Trek dan bijvoorbeeld een midi-rok aan met daarboven een stoere trui. Dingen waar je op moet letten wanneer je een nieuw exemplaar koopt: valt hij mooi tot op je middel? Zijn de mouwen lang genoeg? Voelt de stof fijn aan? CoolCat let altijd op de juiste fit, voor iedereen is er wel een item dat goed past. De materialen zitten fijn en voelen dik genoeg aan. Op de fiets blijf jij altijd warm!

Neonkleuren

Vrolijke neonkleuren en grafische prints zijn helemaal hip dit seizoen. Een mooi design of een uitgeleefde look zijn allemaal tof om toe te voegen aan je nieuwe kledingstuk. Draag hem op je favoriete skinny jeans en combineer hem met je favoriete cap voor een stoere look. Heerlijk comfortabel en lekker opvallend, dat zijn de sweaters van CoolCat.

Super stoer

Dit fashion item houdt je heerlijk warm en ziet er altijd stoer uit. Welke kleuren meisjessweaters zijn er in de webshop?
  • Donkere kleuren
  • Felle neonkleuren
  • Drukke prints
  • Catchy teksten