Meisjes Truien

Op zoek naar nieuwe meisjestruien? Dan ben je precies in de juiste webshop terecht gekomen. CoolCat heeft namelijk een hoop gave meidenkleding.

Filter


Stoere print

Houd jij wel van een grapje? En vind jij een bijzonder detail op je trui mooi? Mooi zo! CoolCat heeft altijd items met de vetste, opvallende details. Koop bijvoorbeeld een kledingstuk met een toffe quote of een super stoere print. Ook vind je bij CoolCat items zonder stof bij de schouders voor een speels effect. De truien van CoolCat zitten altijd als gegoten en kleden mooi af. Felle prints, zwart-wit of gewoon effen: er zijn genoeg styles en prints om uit te kiezen.

Past er goed bij

Het fijne aan een trui is dat je al je favoriete kledingstukken er gemakkelijk bij kunt aantrekken. Wil je je favoriete jeans, minirok of tregging aan? Grote kans dat je nieuwe favoriete item er goed bij past. Wil jij voor een stoere look gaan? Combineer je trui dan met een paar biker boots en een vette cap.

Toffe stijl

Goed om je warm te houden is een trui natuurlijk zeker, maar het is ook een kledingstuk om te laten zien welke stijl jij tof vindt. Door dit item te dragen met een catchy tekst of een bepaald design laat jij zien wat jouw stijl is! Draag het over je schouders in de zomer als het lekker warm is. In de winter draag jij het onder je winterjas en met een lekkere sjaal. Een paar effen exemplaren in je kast zijn geen overbodige luxe. Vul je garderobe daarnaast aan met een paar statement truien die passen bij de laatste trends.

Laat zien wie jij bent

Een trui is naast lekker warm, ook een echt fashionitem om te laten zien wie jij bent. Welke meisjestruien zijn handig om te hebben?
  • Basic zwart of wit, of een combi van die twee
  • Een toffe tekst erop
  • Een bijzondere, opvallende print