Nieuw meisjes

3 producten

Filter Filter
Categorie
Maat Kleur Prijs
Korting Dessin Kraag Lengte

€59.99

Bekijk de nieuwe collectie voor meisjes

Up to date blijven met jouw garderobe? Bekijk dan de nieuwste collectie voor meisjes bij CoolCat. Blijf je kast aanvullen en blijf on trend met de hipste items in verschillende kleuren en prints voor het hele jaar door, ieder jaar verzamelen wij de tofste kledingstukken en zorgen ervoor dat jij een echte trendsetter bent en zelfverzekerd voor de dag komt. Op school, bij je vrienden of bij een feestje: bij CoolCat vind je een look voor ieder moment en ieder type. Elke collectie is geïnspireerd op de laatste trends, we blijven dan ook elk jaar innoveren om je te inspireren, we houden de laatste mode in de gaten en gaan er in mee in CoolCat style. Bekijk onze verschillende collecties en houd de website in de gaten. Voor welk seizoen kleed jij je het liefst? Vrolijke lente kleuren of grauwe winter kleuren? Of ga je toch voor een combinatie in seizoenen? Mix en match de verschillende nieuwe collecties, met de wisselende weersvoorspellingen is dat altijd mogelijk.

De laatste trends

Volg jij de laatste trends? Misschien laat je je inspireren door items op social media of toch jouw favoriete artiest. Je hebt vast wel een idool waarop jij het liefste je kledingkast inspireert, misschien is het een zangeres, model of influencer. Een voorbeeld hebben is altijd leuk en kan een grote inspiratiebron zijn voor jouw look! Ieder jaar vind je nieuwe trends terug, sommige trends komen ieder jaar terug en sommige trends zijn nieuw en raken uit de mode. Denim blijft altijd on-trend, in vorm van een rokje, jeans of jacket. Een stapel denim items in kledingkast is dan ook wat je nodig hebt en kun je het hele jaar door blijven dragen. Ook felle kleuren en prints blijf je terug zien, ze zorgen ervoor dat je opvalt en geven je outfit een glamorous twist.

Girls, get ready!

Heb jij jouw shoppingbag al gevuld? Check het weer en stel jouw complete outfit samen. Mix zebraprints met panterprints, rokjes en jurkjes en sweaters en tops. Blijf vernieuwen en steel de show.

Lees meer Minder