what can we do for you?

acties & nieuwsbrief

<span>what can we do for you?</span> <h1>acties & nieuwsbrief</h1>

acties & nieuwsbrief

ACTIES IN WINKELS EN WEBSHOP

Over het algemeen gelden de aanbiedingen en acties op de webshop ook in de winkels, en omgekeerd. Helaas kan CoolCat dat niet garanderen. Mocht het zo zijn dat een actie alleen in de winkels of alleen in de webshop geldt, dan trachten wij dat duidelijk te communiceren. De korting wordt verrekend op het goedkoopste artikel.

De artikelen uit de 3=2 actie kunnen niet geruild worden, omdat het gaat om laag geprijsde artikelen. Het gratis artikel betreft het laagst geprijsde artikel uit de gehele order. Je ontvangt geen geld retour bij het terugsturen van het “gratis’ artikel.

 

KORTINGSCODES

Een kortingscode kun je invullen op de ‘shoppingbag’ pagina op het invulveld onder de producten. Zodra je op ‘Kortingscode gebruiken’ drukt, wordt de korting in mindering gebracht op het te betalen bedrag. Een actie met kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties. Als het nog steeds niet lukt, neem dan even HIER contact op met de klantenservice. Check wel altijd even of de geldigheidsduur van de kortingscode niet verstreken is.

 

COOLCAT GIFTCARDS

  • Het is helaas niet mogelijk om met een CoolCat giftcard aankopen in de webshop te betalen.
  • CoolCat giftcards kunnen worden gebruikt voor aankopen in alle Coolcat en CoolCat junior winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg.
  • De CoolCat giftcard kan worden opgewaardeerd voor ieder willekeurig bedrag tussen €5,- en €250,-. Het saldo zal worden verminderd met de waarde van de aankopen tot het saldo 0,00 bedraagt.
  • Een CoolCat giftcard kan niet worden gebruikt voor de aanschaf van een CoolCat giftcard.
  • Het is niet mogelijk om CoolCat giftcards in te wisselen voor contant geld.

 

FASHIONCHEQUE

Fashioncheque is alleen in te wisselen bij alle CoolCat en CoolCat junior winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Fashioncheque wordt niet te koop aangeboden.

 

KAN IK MIJN CJP KORTINGSPAS GEBRUIKEN VOOR WEBSHOP AANKOPEN?

Het is niet mogelijk om CJP korting op de webshop te gebruiken. Vanaf 1 oktober 2014 is het helaas ook niet meer mogelijk om via de CJP pas korting bij de CoolCat winkels te ontvangen.

 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

In de footer van iedere CoolCat pagina kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Als je een bestelling hebt geplaatst kun je er ook op de bedankpagina voor kiezen om op de hoogte gehouden te worden. Vul je e-mailadres en interesse in op het invulveld en klik daarna op de button inschrijven. Vervolgens ontvang je een e-mail als bevestiging van inschrijving. Als het niet lukt om je aan te melden, neem dan HIER contact op met de klantenservice zodat wij je kunnen helpen met inschrijven.

 

E-MAILADRES WIJZIGEN

Als je je e-mail adres wilt wijzigen en je hebt al een account, kun je je e-mail adres wijzigen in ‘mijn account’. Log in met je huidige e-mail adres en wachtwoord. Klik vervolgens op de link ‘persoonlijke gegevens’. Je ziet nu een overzichtspagina met invulvelden waar je jouw e-mailadres kunt wijzigen. Klik tenslotte op de button ‘bewaren’ om je gegevens op te slaan. Als je nog geen bestelling hebt geplaatst in de webshop (en nog geen account hebt), kun je je het beste nogmaals inschrijven met je nieuwe e-mailadres.

 

AFMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wil je je afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan op de link onderaan de mail die je van ons ontvangt: ‘uitschrijven’. Je wordt naar een andere pagina geleid, Hier moet je nogmaals bevestigen dat je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.