what can we do for you?

Bestellen

<span>what can we do for you?</span> <h1>Bestellen</h1>

Bestellen

HOE PLAATS IK EEN BESTELLING OP COOLCAT.NL?

Bestellen bij CoolCat gaat eenvoudig en snel:

• Klik op het product dat je wilt hebben en selecteer de juiste kleur, maat en het aantal stuks. Met de knop “in shopping bag” voeg je producten aan je bestelling toe.

• Voeg eventueel andere producten toe aan je shopping bag.

• Klik op de shopping bag rechtsboven in het scherm om de geselecteerde artikelen te bekijken.

• Klik op “Verder winkelen” als je nog op zoek bent naar andere producten, of op “Verder naar bestellen” om naar de bestelpagina te gaan.

• Op de bestelpagina vul je je persoonlijke gegevens in. Kies de gewenste bezorgmethode en betaalmethode en klik op “Ga naar betalen”.

• Je ontvangt na het afrekenen een orderbevestiging e-mail met meer informatie over jouw geplaatste bestelling.

PRIJZEN

Alle op de webshop genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.

BESTELLING WIJZIGEN OF ANNULEREN

Je kan te allen tijde gebruik maken van je herroepingrecht, ook als je de artikelen nog niet hebt ontvangen. Alleen zolang je bestelling nog niet is verzonden, kun je jouw order annuleren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice . Als jouw order al verzonden is, kun je deze niet meer annuleren. Je kunt na ontvangst wel retourneren. Klik hier voor meer informatie over ruilen en retourneren.

MEERDERE BESTELLINGEN

Heb je meerdere bestellingen op dezelfde dag geplaatst, dan moet je toch verzendkosten voor de verschillende orders betalen. De reden hiervoor is dat zodra wij een bestelling van jou hebben ontvangen, we direct aan de slag gaan met het verzamelen en verzenden. De orders komen apart binnen en dus kunnen we geen bestellingen samen verwerken. Je kunt zo vaak bestellen als je wilt bij CoolCat. We leveren zo lang de voorraad strekt, maar we hebben wel een maximum van 10 stuks per product om anderen ook de kans te geven die gave broek te kopen.

ACCOUNT AANMAKEN

Bestel je vaker bij CoolCat? Maak dan een account aan!

 

CoolCat account aanmaken
Je kunt een account aanmaken. Je persoonlijke gegevens en woonadres worden dan opgeslagen. Het enige wat je hoeft te doen is een wachtwoord kiezen. De volgende keer dat je een bestelling doet, log je gewoon in. Het voordeel van een CoolCat account is dat je, je bestelling kunt volgen via de CoolCat site, en je kunt natuurlijk op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en acties via de nieuwsbrief.  

 

Inloggen op CoolCat account
Als je al een CoolCat account hebt, log dan in met je inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord).