what can we do for you?

Betalen

<span>what can we do for you?</span> <h1>Betalen</h1>

Betalen

 

 Bij Coolcat kun je met IDEAL, creditcard (Mastercard en Visa) en PayPal betalen. Wij kunnen geen acceptgiro’s aannemen. Helaas kun je bij ons ook niet in termijnen betalen.

 

COOLCAT GIFTCARDS

  • Het is helaas niet mogelijk om met een CoolCat giftcard aankopen in de webshop te betalen.
  • CoolCat giftcards kunnen worden gebruikt voor aankopen in alle Coolcat en CoolCat junior winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg.
  • De CoolCat giftcard kan worden opgewaardeerd voor ieder willekeurig bedrag tussen €5,- en €250,-. Het saldo zal worden verminderd met de waarde van de aankopen tot het saldo 0,00 bedraagt.
  • Een CoolCat giftcard kan niet worden gebruikt voor de aanschaf van een CoolCat giftcard.
  • Het is niet mogelijk om CoolCat giftcards in te wisselen voor contant geld.

 

FASHIONCHEQUE

Fashioncheque is alleen in te wisselen bij alle CoolCat en CoolCat junior winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. De Fashioncheque wordt niet te koop aangeboden.

 

CREDITCARD

Met Creditcard kun je veilig betalen als je beschikt over een Mastercard of Visa-card. Klik je op deze optie en volg je de opeenvolgende stappen om je betaling af te ronden.

Betalen met Creditcard gaat als volgt:

Betalen gaat via een SSL-beveiligde verbinding

Je creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen

Na verificatie wordt je bestelling direct bevestigd en in gang gezet

 

3-D SECURE PAYMENT

Met 3-D secure payment voer je tijdens het betalen een extra code in op een kaartlezer. Op deze wijze kunnen gestolen passen niet worden gebruikt. 3-D secure is wat anders dan de Card Security Code achterop de credit card. De Mastercard “SecureCode” en de Visa “Verified by Visa” is een code die je zelf hebt bedacht en die niet gedeeld wordt met winkeliers. 

 

PAYPAL

Bij ons kan je ook via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kan je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kan je inloggen met jouw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt jouw bestelling direct verwerkt. Als je een bestelling via PayPal betaalt, ontvang je van ons altijd een ontvangstbevestiging met een link naar het PayPal betaalproces. Indien je goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op jouw PayPal-account of jouw bankrekening. Je kan dit zelf regelen via de PayPal website.