werken bij coolcat

join the club!

FAQ JOBS

VRAGEN


</div

Heb je een gerichte of open sollicitatie gestuurd, dan laten we zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek proberen we er achter te komen of jij degene bent die we zoeken. En of CoolCat en de functie waarnaar je solliciteert, matchen bij wat jij zoekt. Een assessment en referentiecheck kunnen onderdeel zijn van de procedure. Ook zijn we aangesloten bij het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel.

Wanneer we geen passende vacature hebben, maar toch je talent zien, dan bewaren we graag je gegevens voor eventuele toekomstige vacatures. Uiteraard brengen we je hiervan op de hoogte. Mochten we (om welke reden dan ook) geen match zien, dan laten we uiteraard dit zo snel mogelijk weten.

Om te solliciteren naar een (parttime) verkoopfunctie moet je naar de store gaan waar je graag wilt werken. Hier kan je jouw cv en/of motivatiebrief inleveren en de store zal de sollicitatie dan in behandeling nemen. Een mooi bijkomend voordeel voor jou is dat jij je gelijk persoonlijk kan voorstellen en je van jouw beste kant kan laten zien! Good luck!

Let op! Mocht je binnen 3 weken niets gehoord hebben, dan is de keuze helaas op een andere kandidaat gevallen.

Om te solliciteren naar een functie op het hoofdkantoor kan je, onderaan de vacaturetekst op onze website, op de knop ‘direct solliciteren’ klikken. Hier kan je jouw persoonlijke gegevens invullen en de benodigde documenten waaronder jouw CV en motivatiebrief toevoegen. Good luck!

Afhankelijk van de store waar jij graag wilt werken is de minimale leeftijd die je moet hebben om bij Coolcat in de store te mogen werken 15 of 16 jaar. Dit kan je altijd even checken bij de Store Manager!

Ja zeker! CoolCat is door S-BB geaccrediteerd als erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen. Als je wilt weten of CoolCat ook voor jouw opleiding geaccrediteerd is als erkend leerbedrijf kan je dit navragen bij de Store Manager van de store waar jij graag stage wilt lopen.

CoolCat stimuleert opleiding en ontwikkeling. Om die reden komt CoolCat jou, onder enkele voorwaarden, tegemoet in de opleidingskosten. Deze voorwaarden kan je voorafgaand aan jouw stage vragen aan de Store Manager.

Een verkoopmedewerker heeft een urencontract bij CoolCat en is flexibel inzet baar op zowel werkdagen, als in het weekend. Een hulpkracht heeft een 0-uren contract en is flexibel inzetbaar na schooltijd, op koopavonden, in het weekend en wat extra in de vakanties.

CoolCat heeft verschillende opleiding- en trainingsmogelijkheden. Wil je hier meer over weten? Kijk dan aan de linker menu onder het kopje ‘Groeien binnen CoolCat’.