werken bij coolcat

join the club!

FAQ JOBS

Faq

Heb je een gerichte of open sollicitatie gestuurd, dan laten we zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek proberen we er achter te komen of jij degene bent die we zoeken. En of Coolcat en de functie waarnaar je solliciteert, matchen bij wat jij zoekt. Een assessment en referentiecheck kunnen onderdeel zijn van de procedure. Ook zijn we aangesloten bij het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel.

Wanneer we geen passende vacature hebben, maar toch je talent zien, dan bewaren we graag je gegevens voor eventuele toekomstige vacatures. Uiteraard brengen we je hiervan op de hoogte. Mochten we (om welke reden dan ook) geen match zien, dan laten we uiteraard dit zo snel mogelijk weten.

Je kunt solliciteren via deze website of binnenlopen bij de Store waar je graag zou willen werken.

Voor de openstaande functies op het hoofdkantoor of open sollicitatie kun je solliciteren via deze website.

Om bij Coolcat te mogen werken moet je minimaal 16 jaar oud zijn.

Jazeker! Onze organisatie is door het Kennis Centrum Handel zelfs geaccrediteerd als erkend leerbedrijf voor alle niveaus van je studie.

Ja! Coolcat vergoedt de kosten van jouw BBL opleiding (rekening houdend met een aantal voorwaarden).

Een Hulpkracht is werkzaam op koopavonden en in de weekenden en is parttime inzetbaar tijdens schoolvakanties. Een partime Verkoopmedewerker is flexibel inzetbaar op zowel werkdagen als in het weekend.

Coolcat heeft verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden. Wil je hier meer over weten? Kijk dan onder het kopje opleiding Coolcat.