werken bij coolcat

join the club!

<span>Join the club!</span> <h1>Opleiding</h1>

OPLEIDING&ONTWIKKELING


</div

 

You've got it, now show it! Jezelf laten zien en jezelf ontwikkelen. Daar draait het om binnen CoolCat!

Ons doel

CoolCat heeft als doel medewerkers in hun kracht te zetten en professionals te ontwikkelen. Interne doorstroom is essentieel voor de ontwikkeling van CoolCat en haar medewerkers en dit stimuleren wij. Medewerkers en leidinggevenden die elkaar motiveren en coachen om het beste uit zichzelf te halen. Samen zorgen wij dat CoolCat, CoolCat is en dat wij samen groeien naar het hoogste niveau!

Stages & leerplekken

CoolCat stimuleert nieuw talent en daarom werken wij samen met scholen door heel Nederland. Wij zoeken de beste leerlingen die zich, samen met ons, willen ontwikkelen in een fashion en fun omgeving! In de stores bieden wij stageplekken (BOL en BBL) aan voor de volgende opleidingen:

  • Verkoopspecialist
  • Manager Retail
  • Leidinggevende team/afdeling/project
  • Eerste Verkoper
  • Assistent Verkoop/Retail
  • Verkoper

   Op het Support Office te Houten en Diemen bieden we stages aan op onder andere afdelingen als Human Resources, Buying, Styling en Marketing. Kan jij met je frisse blik CoolCat naar een hoger niveau brengen? Klik links op ‘Vacatures hoofdkantoor’ en kijk of er een passende stagevacature voor je open staat!

   Trainee traject

   Heb jij de ambitie om te groeien binnen CoolCat en wil jij straks (Assistant) Store Manager zijn van je eigen Store? CoolCat biedt medewerkers met ambitie de mogelijkheid tot het volgen van het Trainee Traject. Dit opleidingstraject bereidt je voor op de volgende stap in je carrière binnen CoolCat. Naast het Trainee Traject biedt CoolCat diverse trainingen voor Store Management.