werken bij coolcat

join the club!

<span>Join the club!</span> <h1>Opleiding</h1>

OPLEIDING


 

YOU’VE GOT IT, NOW SHOW IT! JEZELF LATEN ZIEN. DAAR DRAAIT HET OM!
Iedereen kent CoolCat. We zijn een begrip. We zijn een merk, een brand. Van support office tot store. Van stylist tot verkoopmedewerker.

ONS DOEL

Coolcat heeft als doel medewerkers in hun kracht te zetten en professionals te ontwikkelen voor interne doorstroom. Medewerkers en leidinggevenden die elkaar stimuleren, motiveren en coachen om het beste uit zichzelf te halen. Samen zorgen wij dat CoolCat, CoolCat is.

CoolCat werkt samen met ROC’s door heel Nederland.

Wij bieden stageplekken voor BOL leerlingen die zich als verkoopspecialist en manager willen ontwikkelen in THE COOLEST SHOP IN TOWN. Daarnaast biedt CoolCat stageplaatsen aan op onze Support Offices in Houten en Amsterdam

CoolCat streeft ernaar om in alle stores opleidingsplaatsen beschikbaar te stellen voor de volgende opleidingen:

  • niveau 3 Verkoopspecialist
  • niveau 4 Manager Detailhandel

Voor de Support Offices biedt CoolCat op verschillende afdelingen opleidingsplaatsen aan.

TRAINEE TRAJECT

Heb jij de ambitie om te groeien binnen CoolCat en wil jij straks (Assistant) Store Manager zijn van je eigen Store? CoolCat biedt medewerkers met ambitie de mogelijkheid tot het volgen van het Trainee Traject. Dit opleidingstraject van één jaar bereidt je voor op de volgende stap in je carrière binnen CoolCat. Naast het Trainee Traject biedt CoolCat diverse trainingen voor Store Management.

SUPPORT OFFICES

Heb jij je opleiding afgerond en wil je aan de slag bij een jonge, informele en ambitieuze organisatie die jou de mogelijkheid biedt om door te groeien? Dan biedt CoolCat jou deze mogelijkheid! CoolCat heeft een uitgebreid aanbod aan leer- en opleidingsactiviteiten en TOGETHER WE MAKE IT WORK!