Privacy statement

 

Indien je gebruik maakt van de webshop van CoolCat geldt onderstaand privacy beleid. In dit privacy statement worden de verschillende manieren waarop CoolCat gegevens verzamelt en de doeleinden waarvoor deze gegevens gebruikt kunnen worden beschreven.

 

De verantwoordelijke voor de verwerking van je gegevens is Cool Cat Nederland B.V. (hierna ‘CoolCat’).

 

Hoofdkantoor Houten

Hoofdveste 10

3992 DG Houten

 

Hoofdkantoor Diemen

Diemermere 1

1112 TA Diemen

 

Kvk-nummer: 30070122

BTW-identificatienummer: NL0066.44.685.B01

 

Conform de Wet bescherming persoonsgegevens heeft CoolCat de registratie van persoonsgegevens gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Welke persoonsgegevens gebruikt CoolCat en waarvoor?

 

Het uitvoeren van bestellingen

Als je een bestelling doet, verwerkt CoolCat jouw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, order- en betaalgegevens. Indien je een account aanmaakt, registreert CoolCat daarnaast je wachtwoord. CoolCat gebruikt deze gegevens voor het afhandelen van bestellingen en het beheren van jouw account.

 

CoolCat registreert ook je ip adres om eventuele fraude bij het doen van bestellingen te bestrijden, bijvoorbeeld in het geval van ongeautoriseerd gebruik van jouw account door derden.

 

Verjaardagen

Indien je je geboortedatum en het geslacht en/of de geboortedatum van eventuele gezinsleden opgeeft, zal CoolCat deze gegevens gebruiken om jou op je verjaardag en op verjaardagen van je gezinsleden een passende attentie te sturen. Tevens wordt deze informatie mede gebruikt om jouw interesse te bepalen voor de inhoud van nieuwsbrieven en jouw on-line shopping ervaring op af te stemmen (zie onder).

 

Nieuwsbrieven

Daarnaast zal CoolCat, indien je daarvoor je toestemming hebt gegeven, jouw gegevens gebruiken om je per e-mail nieuwsbrieven te sturen met informatie en aanbiedingen van CoolCat producten. De inhoud van deze advertenties en nieuwsbrieven zal zoveel mogelijk worden afgestemd op jouw interesses op grond van jouw eerdere bestelgedrag en klikgedrag op de site, aanvullende gegevens zoals geslacht en geboortedatum van jou en je eventuele gezinsleden en informatie over jouw voorkeuren voor bepaalde collecties waar CoolCat bij speciale acties om kan vragen.

 

Wil je geen nieuwsbrief van CoolCat meer ontvangen? Dan kun je jezelf eenvoudig afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief of via “Mijn account”, als je een eigen account hebt aangemaakt.

 

Persoonlijke online shopping ervaring

We willen je online shopping ervaring graag zo goed mogelijk laten aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren, door de informatie en aanbiedingen op de site zoveel mogelijk af te stemmen op jouw interesses. Dit doen we door je bijvoorbeeld via de site te wijzen op producten die je eerder bekeken hebt of die je in je shopping bag hebt geplaatst. Ook zullen we je producten aanbevelen die voor jou relevant zijn. Dit gebeurt op basis van je eerdere bezoeken aan onze website (klik gedrag en aankoophistorie) en/of aanvullende gegevens zoals geslacht/geboortedatum en interesses die we kennen doordat we jou daarnaar gevraagd hebben. Hiervoor gebruiken we cookies. Lees meer over de werking van cookies.

 

Reviews

Indien je gebruik maakt van de mogelijkheid productbeoordelingen op de site te plaatsen, bewaren wij de inhoud van je review samen met jouw naam en geboortedatum om je review op de site beschikbaar te maken en om ons assortiment te verbeteren. Reviews blijven zo lang zichtbaar als het betreffende product verkocht wordt en worden op verzoek verwijderd.

 

Sollicitatie

Als jij aangeeft interesse te hebben in werken bij CoolCat of een sollicitatieformulier stuurt zal CoolCat de persoonsgegevens die jij verstrekt gebruiken in een werving- en selectieprocedure. CoolCat probeert altijd zo snel mogelijk te reageren op jouw sollicitatie.

 

Als wij naar aanleiding van jouw sollicitatie geen geschikte job beschikbaar hebben, dan bewaren wij jouw gegevens nog 4 weken. Als je hiervoor toestemming geeft, dan bewaren we je gegevens maximaal een jaar, zodat we je kunnen benaderen mocht er later alsnog een passende vacature vrijkomen.

 

Derdenverstrekking

CoolCat verstrekt jouw gegevens niet zonder jouw toestemming aan derden, behalve indien zij daartoe wettelijk is verplicht of in het geval van een fusie of overname door een andere partij, in welk geval jouw gegevens kunnen worden verstrekt aan de andere partij met wie zij fuseert of door wie ze zal worden overgenomen. Verder kan CoolCat bij de uitvoering van haar dienstverlening gebruik maken van diensten van derde-partijen, zoals IT leveranciers die de webshop hosten of nieuwsbrieven voor CoolCat versturen. Deze partijen zijn op grond van overeenkomsten met CoolCat verplicht jouw gegevens alleen in opdracht van CoolCat en voor de doeleinden genoemd in dit privacystatement te gebruiken en om jouw gegevens adequaat te beveiligen.

 

De afhandeling van betalingen via de webshop geschiedt door Ingenico Payment Services. Ingenico Payment Services is zelfstandig verantwoordelijk voor de verwerking van jouw betaalgegegevens.

 

Zie ons cookiestatement voor de verzameling van cookies door derde partijen.

 

Inzage, correctie en verzet

Als jij wilt weten welke gegevens Coolcat heeft verzameld, je deze gegevens wilt laten verwijderen of wijzigen of als jij niet wil dat CoolCat jouw persoonsgegevens gebruikt voor direct marketingdoeleinden, neem dan contact op.

 

Beveiliging

CoolCat bewaart jouw gegevens op externe, goed beveiligde servers bij een professionele hosting partij. Alleen CoolCat medewerkers die dat voor de uitvoering van hun functie nodig hebben, kunnen jouw gegevens inzien. Leveranciers van CoolCat die voor de uitvoering van dienstverlening toegang nodig hebben tot jouw gegevens zijn verplicht goede beveiligingsmaatregelen te nemen en hun medewerkers aan geheimhouding te binden.

 

Uitsluiting van aansprakelijkheid voor externe links

Op de webshop van Coolcat www.coolcat.nl, www.coolcat.be en www.coolcat.eu, kunnen links staan naar andere sites op internet of webshops die niet onder onze controle vallen. Coolcat accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de bescherming van de privacy of inhoud van de pagina’s waarnaar wordt doorgelinkt. Daarom distantieert Coolcat zich uitdrukkelijk van alle inhoud van alle pagina’s van derden waarnaar links op de webpagina’s van Coolcat staan.

 

Cookies

CoolCat maakt gebruik van cookies. Als je ervoor kiest om cookies via je browser uit te schakelen, kun je niet meer alle functies van de webshop gebruiken. Meer informatie over cookies vind je hier.

 

Copyright

De inhoud van deze webshop is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van Cool Cat Nederland B.V.