What do you think?

Beoordelingen

Beoordelingen over CoolCat

CoolCat scoort gemiddeld:

Dat is een gemiddelde uit 1464 beoordelingen

Beoordeling plaatsen Beoordeling plaatsen

“beoordeling” 13 februari 2017

By, Zoë Chan   (27 jaar)

veel sale!

“altijd goed” 13 februari 2017

By, Jessica Sliedregt   (43 jaar)

wat ik ook bestel, het is altijd goed. mijn dochter vind het allemaal top. snelle leveringen en leuke prijzen.

“gisteren besteld, vandaag in huis” 13 februari 2017

By, Jessica Sliedregt   (43 jaar)

allemaal leuke kleding voor weinig, super snelle bezorging en ook nog eens 2 gratis bioscoopkaartje.

“GEWELDIG!” 13 februari 2017

By, michelle hendriks   (16 jaar)

ik ga vaak kijken voor kleren bij de coolcat en elke keer ga ik met een blij gezicht weer naar buiten! ze hebben er echt super kleding er is eigenlijk nooit een keer dat ik met legen handen naar huis ga! de kleren zitten lekker het is niet te duur en ze zijn er altijd super aardig en ze geven goede hulp! ik ben echt fan van ze ik kom er ook al vanaf klein af aan eigenlijk al. het is een oude vertrouwde winkel en daar mogen ze blij mee zijn!

“leuk!” 13 februari 2017

By, jolien menning   (16 jaar)

Hele leuke kleren, je moet er alleen wel van houden. Andere vinden het te schreeuwerig , ik daarintegen vind dat juist wel heel leuk!

“Geweldig!” 13 februari 2017

By, Wendy Bollen-Kersten   (36 jaar)

De kledingkast van onze dochter hangt vol met kleding van Coolcat en ondanks dat ze nu met haar bijna 12 jaar zelf haar kleding uitzoekt is ze heel stellig. Ik wil alleen kleren van de Coolcat! De kwaliteit is echt super en de stijl is helemaal haar ding! Ze krijgt vaak complimentjes over haar kleding en dat is echt geweldig om te zien zo trots als ze dan is! 5 sterren is eigenlijk nog wat magertjes ;)

“bij de coolcat slaagt mijn dochter altijd!” 13 februari 2017

By, Albertina van diepen   (35 jaar)

de coolcat heeft altijd wat mijn dochter wilt hebben. of het nou een shirt of jas is...bij de coolcat slaagt zij altijd. de coolcat heeft de nieuwste mode en ook de nieuwste trends! ook het personeel bij de coolcat (den bosch) zijn behulpzaam en vriendelijk. voor mijn dochter niks anders dan de coolcat!

“leuk” 13 februari 2017

By, rachienne miguel   (27 jaar)

altijd goede kwaliteit gaat lang mee goede prijzen altijd en vriendelijk medewerkers

“Altijd Stoere kleding” 13 februari 2017

By, mieke wolvenne   (38 jaar)

Ik koop graag voor mijn jongens kleding bij Coolcat. Het is stoere kleding en die vind je toch minder snel bij andere aanbieders.

“Leuk shoppen,snel binnen” 13 februari 2017

By, Laska Vries   (39 jaar)

Heb laatst heel veel mooie kleding met een grote korting gekocht. De meiden zijn er super blij mee. De ene dag besteld de volgende dag aan naar school. Had twee hele blije meiden,en daar word moeders ook weer blij van. Goede kwaliteit en lekker hip. Dussss een erg tevreden klant. Voor iedereen veel shopplezier.

Meer beoordelingen