what can we do for you?

ruilen & retouren

<span>what can we do for you?</span> <h1>ruilen & retouren</h1>

ruilen & retouren

VOORWAARDEN RUILEN EN RETOURNEREN

  • Retourneren op de webshop kan binnen 14 dagen na bestelling met aangehecht prijskaartje.
  • Lingerie, boxershorts, badkleding en accessoires mogen geretourneerd worden. De producten mogen niet gedragen zijn.
  • Ruilen via de webshop is niet mogelijk. Je kunt natuurlijk wel retourneren en direct online een nieuwe bestelling plaatsen
  • Via de webshop aangeschafte producten kun je in de winkel zowel ruilen als retourneren.
  • Actie- en afgeprijsde producten die via de webshop zijn aangeschaft kun je retourneren naar de webshop.
  • Actie,- en afgeprijsde producten kunnen in de winkel alleen geruild worden voor een ander product of een giftcard ter waarde van het aankoopbedrag. Er wordt geen geld teruggegeven.
  • Artikelen die in de Wehkamp webshop zijn gekocht, kunnen alleen via Wehkamp geruild of geretourneerd worden.

 

RETOURNEREN NAAR DE COOLCAT WEBSHOP

Je kunt producten retourneren naar de CoolCat webshop. Je betaalt dan een bijdrage in de retourkosten van € 1,50. Vul de speciale retourbon en verpak deze samen met de producten in de originele verzendzak of een andere stevige verpakking. Geef het pakket bij één van de 700 DHL Servicepunten af. Voor een DHL Servicepunt bij jou in de buurt, klik HIER. Binnen 7 werkdagen wordt het aankoopbedrag (verminderd met de retourbijdrage) teruggestort op de rekening waar jij je bestelling mee betaald hebt.

 

RUILEN EN RETOURNEREN BIJ EEN COOLCAT WINKEL

Via de webshop aangeschafte producten* kun je in een CoolCat winkel ruilen en retourneren. Neem de retourstrook mee. Dit is namelijk je aankoopbewijs. Je krijgt dan direct het aankoopbedrag terug en betaalt ook geen bijdrage in de retourkosten. Klik HIER voor een filiaal bij jou in de buurt.

* Actie,- en afgeprijsde producten kunnen in de winkel alleen geruild worden voor een ander product of een giftcard ter waarde van het aankoopbedrag. Er wordt geen geld teruggegeven.

 

BEN JE DE RETOURSTROOK KWIJT?

Als je de pakbon kwijt bent, neem dan even contact op met onze klantenservice via http://www.coolcat.nl/nl/contact-opnemen.