Levertijd

Thuis bezorgen

Bestel je op maandag tot en met vrijdag voor 20h, dan heb je je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Je ontvangt een e-mail met track&trace code van DHL waarmee je je bestelling kan volgen.

Afhalen bij een CoolCat winkel

Kies je voor afhalen in een winkel, dan is de levertijd 1-3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als je pakket in de winkel is aangekomen. Als een artikel niet op voorraad is, ontvang je hierover zo spoedig mogelijk bericht. Je kan altijd gebruik maken van je herroepingsrecht, ook als je de artikelen nog niet hebt ontvangen. Klik hier voor meer informatie over ruilen en retourneren.

Bezorgmethodes

Gratis ophalen in een CoolCat winkel

Je kunt je bestelling gratis ophalen in elk filiaal van CoolCat in Nederland.

Thuisbezorgen

Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of op een alternatief afleveradres, bijvoorbeeld op je werk. CoolCat verzendt je bestelling met DHL Parcel. Ben je niet thuis als de bezorger bij je aan de deur staat? Dan zal de bezorger proberen om het pakket bij de buren af te leveren. Als dit is gelukt dan schrijft de bezorger dit op een kaartje en stopt deze in je brievenbus. Als het de bezorger niet lukt om dit bij de buren af te geven dan vind je ook een kaartje in de brievenbus. Op dit kaartje staat een bezorgcode. Met behulp van deze bezorgcode, kun je hier een nieuwe aflevermogelijkheid kiezen. Je hebt de volgende mogelijkheden:

  • Je pakket op een DHL Parcelshop bij jouw in de buurt afhalen
  • Je pakket bij de buren laten bezorgen
  • Je pakket op een ander moment laten leveren

DHL doet 1 poging om je bestelling af te leveren. Je kunt je bestelling niet bij een postbus, bedrijventerrein of camping af laten leveren.Na een gemiste bezorgpoging stuurt DHL je pakket door naar het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint, waar je het de volgende dag kan afhalen. Lukt het je niet om het pakket af te halen, dan kan je kiezen voor een nieuwe bezorgpoging aan huis. Dit kan via de digitale omgeving van DHL.

DHL Parcel bezorgt pakketten van maandag tot en met zaterdag. Je pakket kan binnen vier verschillende tijdvensters bij je thuis worden bezorgd. Je kunt met je postcode hier, tot tien dagen vooruit, bekijken hoe laat de bezorger bij jouw in de straat komt

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 3,95 wanneer je een bestelling thuis laat bezorgen. Je bestelling wordt gratis bezorgd vanaf € 50,-. Wanneer je je bestelling in een CoolCat winkel ophaalt, betaal je geen verzendkosten.

Track & Trace

Als je kiest voor thuisbezorgen (of op een alternatief adres leveren) ontvang je een e-mail met track&trace code van DHL waarmee je je bestelling kan volgen.

Beschadigde producten

Je mag van CoolCat een goed product verwachten, ook na de wettelijke retourtermijn. Wanneer wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben geleverd, laat het ons dan weten en vul op de retourbon de klacht in zodat wij de klacht zo goed mogelijk kunnen behandelen. De retourbon wordt bij je bestelling geleverd. Je kan ook contact opnemen met de klantenservice. Als hierbij de gehele bestelling is geretourneerd dan worden ook de betaalde verzendkosten terugbetaald. Mocht je liever een vervangend/juist/onbeschadigd artikel willen ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Indien het gewenste artikel nog leverbaar is helpen zij je de bestelling te plaatsen, zonder dat je hiervoor de verzendkosten hoeft te betalen. Klik hier voor meer informatie over ruilen en retourneren.