Acties in de CoolCat winkels en op de CoolCat webshop

Over het algemeen gelden de aanbiedingen en acties op de webshop ook in de winkels, en omgekeerd. Helaas kan CoolCat dat niet garanderen. Mocht het zo zijn dat een actie alleen in de winkels of alleen in de webshop geldt, dan communiceren wij dit. De korting wordt verrekend op het goedkoopste artikel.

De artikelen uit de 3=2 actie kunnen niet worden geruild, omdat het gaat om laag geprijsde artikelen. Het gratis artikel betreft het laagst geprijsde artikel uit de gehele bestelling. Je ontvangt geen geld terug bij het terugsturen van het "gratis" artikel.

Kortingscodes

Een kortingscode kun je inwisselen op de ‘shoppingbag’ pagina onder het kopje 'Kortingscode inwisselen'. Zodra je op "Toepassen" klikt, wordt de korting in mindering gebracht op het te betalen bedrag. Een actie met kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties. Als het niet lukt, neem dan contact op met de klantenservice. Check wel altijd even of de geldigheidsduur van de kortingscode niet verstreken is.

E-mailadres wijzigen

Als je je e-mailadres wilt wijzigen en je hebt al een account, kun je je e-mail adres wijzigen in "mijn account". Log in met je huidige e-mailadres en wachtwoord. Klik vervolgens op de link ‘account wijzigen’. Je ziet nu een overzichtspagina met invulvelden waar je jouw e-mailadres kunt wijzigen. Klik tenslotte op de button "toepassen" om je gegevens op te slaan.