Thema Animal fever

Animal fever, we hebben er allemaal wel eens last van en dit is de enige fever waar we geen medicijn voor nodig hebben. Van zebraprints en luipaardprints tot slangenprints! CoolCat kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen. Draag een animal print top op een zwarte broek, ga voor een zebraprint accessoires of be bold en ga all the way met de dierenprints (maar wel met mate). Haal jouw inner tijger naar boven en shop hier de meest miauwesome animal fever items!

Filter

Throwback dierenprints

Het dragen van dierenprints werd al eeuwen geleden gedaan. Hoewel het aan het begin van de 20ste eeuw meer ging om een rijkdom en status dingetje (het dragen of hebben van een dierenhuid of dierenprint straalde luxe uit), ging het in de Egyptische Oudheid om een eerbetoon aan de katachtigen. Katten waren namelijk heilige dieren en vrouwen hadden een onvoorwaardelijke verbintenis met de spinnende viervoeters. Zo werden er kleden, jurken en gewaden geweven met het patroon van een kattenvacht en overspoelden ze hun paleis met kattenbeelden, tekeningen van katten en (natuurlijk) met de furry friends zelf. Fast forward naar de jaren 60, wanneer de hippie periode op gang kwam, waar de dierenprintjes en bloemenprints niet waren weg te slaan in het modebeeld. De animal prints straalden vrijheid en onafhankelijkheid uit (precies zoals een tijger of luipaard zijn leven leidt).

Animal fever: altijd in de mode

Dierenprints hebben al jarenlang een waardevolle betekenis in de fashionwereld. Veel stijliconen droegen maar al te graag een luipaardprint rokje of een zebraprint tasje. Hoe je het ook wendt of keert, wanneer je een dierenprint item toevoegt aan je outfit is je look meteen een stuk speelser, pittiger of juist sexier! Denk bijvoorbeeld aan een luipaardprint blouseje of ga voor een bodystocking met slangenprint. Combineer het met een stoere jeans of juist met een vrouwelijk kokerrok. Een dierenprint kan met bijna alles worden gecombineerd. Want van animal fever hebben we nooit genoeg en CoolCat weet hier alles van!

Hot or not

Hoe leuk de verschillende dierenprints ook kunnen zijn, toch kun je snel een overkill aan animal fever uitstralen als de printjes en patronen net niet met elkaar matchen. Om niet als de crazy cat lady door het leven te gaan, is het goed om een balans te vinden. Op de CoolCat website kun je bij bijna elk product een modelfoto vinden, zo kun je zien hoe je het animal print item kunt dragen! CoolCat heeft namelijk een groot assortiment aan dierenprintjes: van een all-over luipaardprint of tijgerkop printopdruk tot een subtiele zebraprint tekstopdruk of mouwen met slangenpatroon. Dus genoeg keuze om de juiste (dieren)printjes te combineren. Benieuwd hoe je de printjes het leukst kunt combineren? Lees snel verder!

How to 'animal fever' your outfit

Voelt het alsof je uit je comfort zone stapt als het aankomt op het dragen van animal prints? Geen zorgen, CoolCat heeft genoeg dierenprint accessoires die je kunt toevoegen aan jouw casual of classy outfit. Denk bijvoorbeeld aan een slangenprint riem of ga voor een leopard print haarband! Zo voeg je speels en toch bescheiden een dierenprintje toe aan je look. Ben je allang gewend aan deze animal fever? Dan kun je losgaan bij CoolCat. Draag een stoere fake leren legging met een zebraprint sweater of ga voor een jurkje met een all-over leopard print. Wil je weten welke animal fever je zo goed als altijd kunt oplopen bij CoolCat? Denk aan: zebraprint fever, luipaardprint fever, slangenprint fever, tijgerprint fever of jungle print fever!